Felelősségvállalási nyilatkozat

A regisztráció kitöltése egyben önkéntes adatközlés is.

Elfogadásommal hozzájárulok, hogy az FLK Vámos Sportegyesület adataimat tárolja az adatbázisában, valamint elismerem, hogy a fent megadott adataim a valóságnak megfelelnek. Visszavonásig hozzájárulok, hogy az FLK Vámos Sportegyesület a részemre levélben, e-mailben, SMS-ben információs és egyéb anyagokat küldjön.

Teljes felelősségem tudatában kijelentem, hogy egészségügyi állapotomat rendszeresen ellenőriztetem orvossal, tudomásul veszem, hogy az FLK Vámos Sportegyesületet, mint a rendezvény szervezőjét nem terheli felelősség a rossz fizikai állapotomból, nem megfelelő felkészültségből, rejtett betegségből adódó sérülésekért, egészségügyi problémákért.

Elfogadom, hogy az eseményen készült film- és képanyagokon, az események internetes vagy televíziós közvetítésében, valamint azok reklámcélú felhasználásában (szórólapok, plakátok) szerepelhetek és ezért ellenszolgáltatást nem kérek.

A Family Triathlon Keszthely nevező elismeri, hogy elolvasta a versenykiírást és tisztában van a versenyre vonatkozó MTSZ szabályzattal, valamint azokat elfogadja! A rajtszám másik versenyzőnek való átadása a versenyből való azonnali kizárást vonja maga után. A rajtszám manipulálása, esetleges szponzorlogók eltávolítása, láthatatlanná tétele szintén a versenyből való kizárást vonja maga után.

A nevező elfogadja a lemondással kapcsolatos szabályokat, miszerint:

Visszamondás visszafizetéssel:

Amennyiben 2022. február 15-ig visszalépsz az indulástól, visszakapod a nevezési díjad 75%-át.
- Amennyiben 2022. február 16. és március 15. között lépsz vissza, visszakapod a nevezési díjad 50%-át.
- Amennyiben 2022. március 16. és április 15. között lépsz vissza, visszakapod a nevezési díj 25%-át.
Április 16. után nem áll módunkban pénzt visszatéríteni.

Visszamondás orvosi igazolással: (a rendezők által elbírált eset, komolyabb sérülésre vonatkozik, ami miatt kockázatos, vagy lehetetlen a versenyen való részvétel)

- Amennyiben 2022. április 15-ig visszalépsz az indulástól, visszakapod a nevezési díjad 75%-át.
- Amennyiben 2022. április 16. és május 1. között lépsz vissza, visszakapod a nevezési díjad 50%-át.
Május 1. után nem áll módunkban pénzt visszatéríteni orvosi igazolással sem.

Covid garancia:

Ha 2022 április 17. után igazoltan elkapod a betegséget, akkor visszakapod a teljes befizetett összeget.

Nevezés átírás:

A nevezésed átruházhatod, amennyiben május 20. éjfélig küldesz egy e-mailt a triathlon@575.hu címre, amelybe becsatolod az átvevő személyt is.
Az átírási díj a középtávon 10.000 Ft


Az általunk vagy bárki által kínált kuponkóddal érvényesíthető kedvezményeket utólagosan nem áll módunkban jóváírni! Köszönjük a megértést!

Kapcsolat

Versenyiroda

triathlon@575.hu

Főrendező

Viczián Gábor

gabor@575.hu
EN